O nama

Osnovani smo oktobra 2009. godine kao mala porodična konsultantska firma u Novom Sadu pod nazivom Adomne designing and consulting. Kontinuiranim razvojem i rastom obima poslovanja, novembra 2014. godine, izvršena je reorganizacija preduzeća i promena njegove pravne forme.

Danas, pod nazivom ADOMNE d.o.o. projektovanje i inženjering Novi Sad, firma nastavlja da pruža usluge planiranja i projektovanja čovekove sredine u oblastima saobraćaja, saobraćajnica, arhitekture, urbanizma i prostornog planiranja, uz izradu različitih studija, istraživanja, nadzora radova, tehničku kontrolu i prateći konsalting.

Misija

Profesionalno i odgovorno radimo na stvaranju efikasnog, funkcionalnog, bezbednog, zdravog i pristupačnog okruženja, koristeći savremene i inovativne metode i softvere čime utičemo na poboljšanje kvaliteta života ljudi.

Vizija

Nastojimo da budemo uvažena i kompetentna firma, jedan od lidera u regionu, pružajući kvalitetne i objedinjene usluge planiranja, projektovanja i konsaltinga u oblastima prostornog planiranja, urbanizma, saobraćaja i arhitekture, uz visok stepen društvene odgovornosti.

Adomne tim

Tim Adomne d.o.o. Novi Sad čine inženjeri različitih struka, među kojima su odgovorni planeri, urbanisti i projektanti s licencama 100, 201, 300, 315, 370, 450 i 470 koje je izdala Inženjerska komora Srbije, s višegodišnjim iskustvom u planiranju i projektovanju okruženja, uključujući i rad na terenu.

Pročitaj više

Osnovni podaci

ADOMNE d.o.o. Novi Sad registrovan je 05.11.2014. godine u Agenciji za privredne registre pod brojem BD 92648/2014

Pročitaj više

Go to top