Ova Politika privatnosti služi da vam objasni koje podatke prikupljamo o vama i kako koristimo te podatke, kao i da vam pružimo sve druge bitne informacije u vezi sa vašim podacima a u vezi pretraživanja i ostavljanja komentara na sajtu adomne.rs. Ova Politika privatnosti se odnosi na zaštitu ličnih podataka, a sve u cilju usklađivanja sa Opštom uredbom o zaštiti podataka o ličnosti (GDPR).

Na našem sajtu nalaze se naši kolačići kao i trećih strana koji vama omogućavaju da na lakši način koristite sajt i krećete se po istom, a mi ih najčešće koristimo u svrhu analitike i marketing aktivnosti. Kolačiće koje koristimo su neophodni za unapređenje rada sajta, marketing i statistiku. Bez kolačića nije moguće pretraživati i koristiti naš sajt. Sva pitanja kao i zahteve u vezi sa vašim podacima možete postaviti našem službeniku za zaštitu podataka o ličnosti na sledeću e-mail adresu office@adomne.rs.

U svakom trenutku možete uložiti prigovor u vezi sa obradom vaših ličnih podataka, nacionalnim telima za zaštitu ličnih podataka u vašoj zemlji kao i regulatornom telu za zaštitu podataka o ličnosti u Luksemburgu.

Adomne d.o.o. zadržava pravo da promeni ili modifikuje ovu Politiku. O važnim promenama i dopunama Adomne d.o.o. može obavestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na sajtu. Korišćenjem bilo kog sadržaja na adomne.rs sajtu smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima o uslovima korišćenja kao i politici privatnosti.

Ova politika privatnosti stupa na snagu 21.8.2020.

en_GBEN